فراخوان ارسال مقاله به مجله بین المللی وب پژوهی

فراخوان ارسال مقاله به مجله وب پژوهی

برای انتشار در شماره دوم 2023

مجله وب پژوهی توسط دانشگاه علم و فرهنگ وابسته به جهاد دانشگاهی منتشر می شود و در پایگاه نشریات وزارت علوم، پایگاه ISC و پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID) نمایه می باشد. مجله وب پژوهی برای شماره دوم 2023 مقاله می پذیرد. تاکنون مجله وب پژوهی در Google Scholar, CiteFactor و DOAJ نمایه شده است.

نحوه ارسال مقاله: مقالات می بایست از طریق سامانه مجله یعنی ijwr.usc.ac.ir ارسال شوند.

نحوه انتشار: هر مقاله پس از داوری در صورت تایید و انجام اصلاحات احتمالی، بطور مستقل منتشر می شود. لذا در این روش فرآیند انتشار مقالات بسیار سریع تر خواهد بود.

مهلت ارسال ( برای شماره دوم سال 2023): 31 مرداد 1402 31 شهریور 1402

توجه: مقالاتی که بعد از بازه شهریور ماه ارسال می شوند، در صورت تایید احتمالا در شماره های سال 2024 منتشر می شوند.

اعلام نتیجه داوری: بین یک  تا دو ماه پس از ارسال مقاله

هزینه انتشار: رایگان

محورهای مجله:

در صورتیکه به نوعی مقاله شما مرتبط با حوزه وب و اینترنت و یا زیرساخت های آن می شود، می توانید مقاله خود را به مجله وب پژوهی ارسال نمائید.برخی محورهای مهم مجله عبارتند از:

یادگیری ماشین، یادگیری عمیق در وب
وب کاوی، وب معنایی و تحلیل وب